O konferenci

Letošnja dvanajsta konferenca Informatika v javni upravi ohranja svoje poslanstvo tudi v izrednih okoliščinah. Uveljavila se je kot forum za izmenjavo informacij o vidikih informacijske tehnologije, ki omogočajo hitrejše in učinkovitejše delovanje javne uprave. Tudi s konferenco IJU 2020 to poslanstvo udejanjamo in ohranjamo tradicijo minulih let.


Rdeča nit letošnje konference, Digitalizacija v sodobni državni upravi – soočanje z izzivi nove realnosti, povzema pomen informatike kot nepogrešljive podpore za delovanje družbe, kar se je v zadnjem letu izkazalo kot posebej pomembno.


Letošnja konferenca bo potekala v posebnih okoliščinah, v katerih se celotna družba spopada s posledicami novega korona virusa. Temu sta prilagojena tudi vsebina in trajanje virtualne konference. Z njo želimo izpostaviti tiste teme, ki so še posebej zaznamovale zadnje leto ter pustile trajen pečat v poslovanju javne uprave. V prejšnjih letih je klasična oblika konference omogočala, poleg prenosa dobrih praks in strokovnih vsebin, tudi druženje in osebni stik med udeleženci. Zavedamo se, da virtualna konferenca tega ne more v celoti nadomestiti, zato bo potekala nekoliko okrnjeno in le kot plenarna predavanja. Vseeno smo prepričani, da bodo vsebine tudi tokrat aktualne in zanimive.
Konferenca je namenjena vsem zaposlenim v javni upravi, informatikom, odločevalcem, njihovim sodelavcem, ponudnikom in izvajalcem e-storitev pa tudi širši javnosti, ki se na ta način lahko seznani z novostmi v javni upravi. Poleg udeležencev iz javne uprave je zanimiva tudi za tiste iz gospodarskih družb in izobraževalnih institucij.


Kljub temu, da bo realizirana kot videokonferenca, smo prepričani, da bo tudi letos dobro obiskana. Udeležba na konferenci je za udeležence iz javne uprave naložba v znanje, za ostale pa vpogled v delo in načrte javne uprave – pomembnega poslovnega partnerja v državi. Prepričani smo, da bo konferenca zelo zanimiva, zato predlagamo, da si 16. december zabeležite v svoj koledar.

 

Udeležba na virtualni konferenci je brezplačna. Prijava na konferenco.


Vabljeni!    

Generalni sponzor
Partner
Zlati sponzor
Sponzorji
Z nami so
razvoj rešitve bplanet d.o.o.