NATEČAJ ZA PRIZNANJE eSTORITEV 2020

NATEČAJ ZA PRIZNANJE ZA DOSEŽEK

INFORMATIKE IN RAČUNALNIŠTVA V JAVNI UPRAVI

V LETU 2020

 

Vabimo vas, da se prijavite na natečaj za priznanje dosežka javne uprave na področju informatike in računalništva (e-storitev javne uprave) za leto 2020. Natečaj, katerega namen je promocija in popularizacija dosežkov slovenske e-uprave, poteka v okviru konference Informatika v javni upravi 2020. To je priložnost, da dosežke predstavite slovenski strokovni in širši javnosti, sodelavcem in uporabnikom.


NATEČAJ ZA PRIZNANJE eSTORITEV 2020Pogoji sodelovanja

 1. Prijavitelj je lahko organizacija javne uprave sam ali organizacija javne uprave in izvajalec, ki je storitev razvil.
 2. Prijaviti je mogoče delujočo e-storitev javne uprave, ki je bila razpoložljiva ali v uporabi vsaj tri mesece pred rokom za oddajo prijave za ta natečaj.
 3. Prijave bo ocenila strokovna komisija, ki bo upoštevala naslednje kriterije:                                                                                                                         
  3.1 aktualnost (do 20 točk);

  3.2 enostavnost uporabe in prednosti (do 30 točk);

  3.3 prihranki pri uporabi (do 20 točk);

  3.4 potrebna tehnologija (do 10 točk);

  3.5 širša družbena korist (do 20 točk).
 4. Za najvišje ocenjeno e-storitev bo podeljeno priznanje na slovesnem začetku konference.
 5. Za e-storitev, ki bo prejela priznanje, bo imel prijavitelj tudi možnost objave v obliki strokovnega ali znanstvenega prispevka v reviji Uporabna informatika ali Informatica, ki ju izdaja Slovensko društvo INFORMATIKA.
 6. Rok za oddajo prijave je 6. december 2020. Za prijave, ki bodo prispele po tem datumu, ne moremo zagotoviti, da bodo lahko upoštevane.
 7. Morebitne ugovore in spore v zvezi s tem natečajem bo obravnaval in reševal izvršni odbor Slovenskega društva INFORMATIKA. Njegovi sklepi so dokončni.
   

  E-storitev prijavite tako, da izpolnite prijavni obrazec in ga pošljete na naslov iju2020@drustvo-informatika.si.

  Prijavitelji, ki bodo to želeli, bodo lahko prijavljene e-storitve objavili v zborniku. Za podrobnejše informacije se obrnite na iju2020@drustvo-informatika.si

  Prijava na natečaj pomeni tudi promocijo e-storitev, dosežkov, razvijalcev in izvajalcev, zato vas prisrčno vabimo k sodelovanju.

   

  Slovensko društvo INFORMATIKA


  .

Generalni sponzor
Partner
Zlati sponzor
Sponzorji
Z nami so
razvoj rešitve bplanet d.o.o.